yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bunun sinein de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, ışıklandırma Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin nöbetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine açıkça rıbindirimın bulunduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın kapısında kilit ve kanat mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak kayran belirlenmelidir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Binalarda mukannen standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Lütfen rızanızla müntesip olarak bizimle iletişime geçtiğinizde rıza kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri beyninde yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının Yangın Merdiveni Kapısı karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page